torstai 26. syyskuuta 2013

Joulukortit 2013 on aloitettu

Reilu vuosi edellisestä postuksesta.
Kortteja on syntynyt mutta ollut kaikenmoista minkä vuoksi ei juuri niiden esittelyyn tai muuhun kortteiluun ole jaksannut perehtyä.

Tässä muutama joulukortti tälle vuodelle


Whiff of Joyn enkelin väritys antoi idean hieman erivärisempään korttiin.  Paperit tapetti näytteitä joista myös kukat valmistettu.  Korttipohja itsetehty wc-paperi kollien välissä olevasta kartongista 


Mankun tyttönen on saatu leimakuva. Kokeilin irto lumihiutaleista tehdä boordin tapaista kuvan ympärille. Kukat edelleen itse tehty. Nuo Nellie Snellenin iso ja pieni joulutähti lävistin ja kohokuviointilaite, ovat mielestäni todella hyvä hankinta.  


Lumiukko leimasin nettikirppari ostos. Lumihiutale boordi saatu stanssaus


Bildmålarnan ihanainen kuva saatu, pitkästä aikaa väritys akvarellikynillä. Samoja koristeita kuin edellisissäkin. Pakko myöntää että minulla on aika vähän jouluisia tarvikkeita vaikka (tai ehkä juuri sen vuoksi) joulukortit on mieluisampia tehtäviä.Toinen lumiukkeli, hyvin yksinkertainen kortti


Tämäkin Bildmålarnan kuva saatu. Jääpuikot tehty Magnolian ruohostanssilla (muokaten), taustan pitsi ympyrä valmis pieni kakkupaperi.

1 kommentti: